top of page

SEKRETESSPOLICY.

 

VI SÄLJER/ÖVERFÖR ALDRIG INSAMLADE DATA TILL TREDJE PART!

 

Vi tar emot, samlar in och lagrar all information du anger på vår webbplats eller ger oss på något annat sätt. Dessutom samlar vi in IP-adressen (Internet Protocol) som används för att ansluta din dator till Internet; logga in; e-postadress; lösenord; Dator- och anslutningsinformation och köphistorik. Vi kan använda programvaruverktyg för att mäta och samla in sessionsinformation, inklusive sidsvarstider, längden på besök på vissa sidor, information om sidinteraktion och metoder som används för att bläddra bort från sidan.

 

När du genomför en transaktion på vår webbplats, som en del av processen, samlar vi in personlig information som du ger oss, såsom ditt namn, adress och e-postadress. Din personliga information kommer endast att användas av de specifika skäl som anges ovan.

 

Vår förening är värd på Wix.com-plattformen. Dina data kan lagras via Wix.com datalagring, databaser och de allmänna Wix.com applikationerna. De lagrar dina data på säkra servrar bakom en brandvägg.

 

Om du inte vill att vi ska behandla dina uppgifter längre, vänligen skicka oss e-post till: anders.falldin@telia.com.

 

Vi förbehåller oss rätten att när som helst ändra denna sekretesspolicy, så läs igenom den ofta. Ändringar och förtydliganden träder i kraft omedelbart efter att de har publicerats på webbplatsen. Om vi gör väsentliga ändringar i denna policy kommer vi att meddela dig här att den har uppdaterats, så att du är medveten om vilken information vi samlar in, hur vi använder den och under vilka omständigheter, om någon, vi använder och / eller avslöjar den.

bottom of page